Foto1.jpgCentar Zamet i Bazeni Kantrida neki su od lokaliteta na kojima se od 21. do 25. siječnja 2015. godine održava Festival sporta osoba s invaliditetom.

Na Festivalu, u sklopu projekta IRIS, bit će demonstriran praktični prikaz treninga za osobe s invaliditetom, a na Bazenima Kantrida bit će održana teorijska radionica. Cilj projekta IRIS je potaknuti mlade osobe da se što ranije počnu baviti sportom te poboljšati integraciju djece s teškoćama u razvoju.

Magazin Vjenčanja tradicionalno organizira Sajam vjenčanja u četiri grada. Kao idealna lokacija za riječko izdanje Sajma vjenčanja pokazala se Atletska dvorana Kantrida koja će ugostiti izlagače 24. i 25. siječnja 2015. godine.

Osim Rijeke, domaćini Sajma vjenčanja su i Osijek, Zagreb te Split.NajavaRijeka.jpg

Neka Vam 2015. godina donese mnogo poshappy_holidays.jpglovnih, sportskih i osobnih uspjeha.

U Dvorani mladosti od 7. do 21. prosinca 2014. godine održavalo se dvoransko prvenstvo u malom nogometu. Na prvenstvu su sudjelovali nogometni klubovi iz cijele županije, a natjecale su se 184 ekipe u osam različitih kategorija.Turnir DM.jpg
Halid DM.jpgU Dvorani mladosti održana su dva koncerta poznatih izvođača. U četvrtak, 4. prosinca 2014. godine koncert je održao Halid Bešlić, a dan kasnije zajednički koncert, povodom proslave 15. rođendana Kanala Ri držali su Elemental, Let 3 i Jinx.

Bridgestone.jpgOvog ljeta svjetski poznata japanska marka automobilskih guma i opreme, građevinskog i elektro materijala i industrijskih proizvoda BRIDGESTONE odabrala je Bazene Kantrida za jesensko-zimsko promotivnu video kampanju za automobilske gume.

Spot je snimala slovenska tvrtka Bas Production u suradnji sa svjetskom marketinškom agencijom JWT Netherlands koja za ovu poznatu marku snima promidžbene spotove, a redatelj filma je nagrađivani Laszlo Kadar, čiji rad na promotivnim filmovima obuhvaća i snimanja za svjetski poznate marke kao što su BWM, Porsche, Toyota i dr. Izvršni producent snimateljskog tima bio je Rok Ban, line producer Andrej Caruso i location manager Žarko Ivanković.

Predstavljamo program Astronomskog centra Rijeka za razdoblje od 2. prosinca 2014. do 3. siječnja 2015. godine.BTTM2.jpg

Premijera.jpgU srijedu, 19. studenog 2014. godine u Astronomskom centru Rijeka u 19 sati održana je svečana premijera novog filma u planetariju – Povratak na Mjesec: zauvijek.

Premijeri su prisustvovali v.d. pročelnik za sport i tehničku kulturu Grada Rijeka Igor Načinović, članovi Teama Stellar Lana Grubišić PR manager, Uroš Todorović Miksaj inženjer za komunikacije, Vilko Klein viši tehnički inženjer, Marin Tomičić community manager, Olja Dešić i članovi Studija Maraton, predsjednik Akademskog astronomskog društva Dinko Brautović te direktor Rijeka sporta Zlatan Hreljac.

U petak, 14. studenog 2014. godine, u Dvorani mladosti održan je Tulum. U prepunoj dvorani, publika je uživala u nastupima grupa S.A.R.S. Brkovi i Dječaci, a svirka je trajala preko 3 sata.Tulum_DM.jpg

Predstavljamo program Astronomskog centra Rijeka za mjesec studeni 2014. godine u kojem donosimo novost – prikazivanje filma Povratak na Mjesec: zauvijek i to u drugom dBack to the Moon.jpgijelu mjeseca.

U organizaciji ronilačkog centra Marco Polo, 19. listopada 2014. godine na plaži Ploče se održalo međunarodno natjecanje u podvodnoj fotografiji.

Sudjelovalo je oko 50 natjecatelja iz različitih zemalja, ali i niz renomiranih podvodnih fotografa iz Italije, Slovenije i Hrvatske.Natjecanje_Ploče1.jpg

Glazbeno-scenski event Yamato bubnjara koji se trebao održati u Centru Zamet na dan 21. listopada 2014. godine, neće se održati zbog odustajanja organizator od cjelokupne hrvatske turneje zbog premalog interesa publike.
Sajam.jpgU okviru Tjedna cjeloživotnog učenja, u Tower centru Rijeka se u petak, 3. listopada 2014. godine, održao Sajam cjeloživotnog učenja.
Od 13 do 18 sati svi sudionici mogli su predstaviti svoje edukativne programe, a Rijeka sport d.o.o. predstavio je programe koje nude Astronomski centar Rijeka te Bazeni Kantrida.
U srijedu, 1. listopada 2014. godine, Centar Zamet su obišli studenti arhitekture iz francuskog grada Clermont-Ferranda, dok su u petak, 3. listopada više o Centru doznali profesori fakulteta arhitekture iz Osijeka i Zagreba.Clermont-Ferrand1.jpg
Obilazak_BK.jpgGeneralni talijanski konzul Renato Cianfarani i ataše Irene Sanna obišli su objekte Rijeka sporta. Osim kompleksa bazena na Kantridi, razgledali su i Centar Zamet te Atletsku dvoranu Kantrida.

International_Property_Awards_LOGO.jpgRijeka sport d.o.o., kao tvrtka koja upravlja Astronomskim centrom Rijeka, dobitnik je priznanja International Property Awards 2014 u kategoriji objekata od javnog interesa (Public Services Development) za područje Europe za Astronomski centar Rijeka.

Ploča4.jpgNa trgu Centra Zamet koji nosi ime riječkih olimpijaca, danas 9 . rujna 2014. godine, održano je svečano otkrivanje ploče s imenima riječkih olimpijaca i paraolimpijaca, osvajača odličja.
HPO_CZ.jpgU petak, 5. rujna 2014. godine na Stadionu Kantrida održala se Humanitarna nogometna utakmica povodom 50. obljetnice Hrvatskog paraolimpijskog odbora kojoj je prethodila svečana akademija na Centru Zamet.
Gradsko vijeće Grada Rijeke je 12. lipnja 2014. godine donijelo odluku o osnivanju prava građenja na 50 godina na nekretninama u vlasništvu Grada Rijeke radi rekonstrukcije nogometnog stadiona Kantrida te izgradnje i uređenja nogometnih igrališta na Rujevici. Predugovor je potpisao 12. srpnja 2014. godine gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i direktor tvrtke Stadion Kantrida d.o.o. Dean Šćulac. Nakon potpisa ugovora, stvoreni su uvjeti za početak izgradnje novog stadiona na Kantridi i nogometnih terena na Rujevici.
Na travnjaku glavnog terena Stadiona Kantrida u tijeku su radovi redovnog održavanja kako bi se prirodni travnjak pripremio za predstojeće utakmice kupova i nacionalnog prvenstva koje će se na ovom terenu odigravati. busen4.jpg
Rijeka_sport_d.o.o. za web.jpgProjekt "Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani" već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta.

dm reklama.jpg

Reklamni spot dm.

Kompleks Bazeni Kantrida, točnije Bazen za skokove u vodu, bio je dio kulise tijekom snimanja televizijskog spota u popularnoj reklamnoj kampanji dm – a (Drogerie Markt). Spot se emitira u Austriji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Prije pet godina, točno na današnji dan, Grad Rijeka i Rijeka sport otvorili su Astronomski centar Rijeka.

Od tada se Rijeka sport trudi obogatiti zabavni, edukativni, turistički i kulturni sadržaj Rijeke, županije i Hrvatske putem redovnih i vanrednih programa za djecu, odrasle, turiste.

Ako i dalje sanjate o daaaalekim putovanjima, vaša polazna postaja je Astronomski centar Rijeka. Hvala vam od srca na povjerenju, potpori i posjeti!Otvaranje Astronomskog centra 3.jpg

 
Tražilica - Google prilagođeno pretraživanje
Iznajmite teren za sportsku rekreaciju
Organizirajte svoj događaj u objektima Rijeka sporta
Termini za građane
Raspored programa u Astronomskom centru Rijeka
Slobodni termini u Atletskoj dvorani Kantrida
www.planetarij.com
Tjedan tamnog neba u Astronomskom centru Rijeka