Bazeni Kantrida domaćin Otvorenog regionalnog natjecanja u plivanju za osobe s invaliditetom

11. listopada 2013. - 15. listopada 2013.

U subotu, 11. listopada 2013. godine, na Bazenima Kantrida se održalo Otvoreno regionalno natjecanje u plivanju za osobe s invaliditetom. Organizatori natjecanja su Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije, Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke i plivački klub Forca. Prvenstvu su prisustvovali natjecatelji reprezentativci iz Hrvatske, ali i uže regije te mladi natjecatelji Plivačkog kluba Forca. Među njima su se našli i osvajači medalja sa Europskih igara mladih.

Natjecanje su otvorili gospodin Ratko Kovačević, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, gospodin Zvonimir Brozić, Predsjednik Saveza sportova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije te gospođa Jasna Lulić Drenjak, potpredsjednica Plivačkog kluba Forca. Također, otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Vojko Obersnel koji je i službeno otvorio natjecanje te iskoristio priliku da se zahvali organizatorima na organizaciji ove plivačke manifestacije.

Bazeni Kantrida i ovaj put su potvrdili da su u potpunosti prilagođeni osobama s invaliditetom, a što potvrđuje i nagrada iz 2009. godine.

(Objava: 15. listopada 2013.)

.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".