Centar Zamet domaćin međunarodnih badminton turnira

22. lipnja 2013. - 23. lipnja 2013.

U subotu i nedjelju, 22. i 23. lipnja 2013. godine u Centru Zamet održala su se dva međunarodna badminton turnira. U subotu se održalo veliko rekreativno međunarodno speedbadminton natjecanje pod nazivom Speedbadminton Croatia Open i to šesto po redu, od čega je već treće organizirano upravo u Rijeci. Sudjelovalo je 109 učesnika iz 7 zemalja, među kojima su neki doputovali čak iz Mauricijusa, Francuske i Argentine.  

Slijedeći dan se održao dvadeset i drugi po redu Međunarodni badmintonski parski turnir s početkom u 9 sati ujutro, a natjecanje je trajalo do kasnih popodnevnih sati.  Pobjednici ovog jedinog parskog badminton turnira u Hrvatskoj su bili rječani, u ženskoj, muškoj te mješovitoj konkurenciji. Natjecateljski dani su prigodno završili zajedničkim druženjem uz zakusku zahvale organizatora.

(Objava: 1. srpanj 2013.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".