Humanitarna akcija - humanitarni košarkaški turnir na SRC 3. maj

21. prosinca 2013.

Dana 21. prosinca 2013. godine u dvorani Sportsko-rekreacionog centra 3. maj održan je prvi po redu humanitarni košarkaški turnir "Djeca za školu, škola za djecu".

U prijepodnevnom programu turnira sudjelovale su osnovne škole Škurinje, Ivan Zajc, Eugen Kumičić te osnovna škola Kantrida. U popodnevnom, odnosno seniorskom dijelu programa nastupile su ekipe JAX d.o.o. i KK KVARNER 2010. Prvo mjesto u osnovnoškolskom dijelu natjecanja osvojila je osnovna škola Eugen Kumičić, a u seniorskom dijelu ekipa JAX d.o.o. koji je ujedno osvojio i trofej za Fair play.

Program je vodio gosp. Robert Ivanović, a u zabavnom dijelu programa nastupali su dječji zborovi ''Mali Riječani'' i ''Morčić'', D.J. Dave Jam, Mille Dj te plesna grupa ''Flame''.

Humanitarna akcija se održala pod pokroviteljstvom Predsjednika RH, Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta, Ministarstva zdravlja, Ministarstva socijalne politike i mladih, Agencije za odgoj i obrazovanje, Primorsko-goranske županije te Grada Rijeke.

(Objava: 3. siječnja 2014.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".