Na Centru Zamet održan olimpijski kvalifikacijski turnir iz serije "IJF World Judo Tour"

14. rujna 2013. - 15. rujna 2013.

Parket dvorane Centra Zamet 14. i 15. rujna 2013. godine bio je mjesto održavanja olimpijskog kvalifikacijskog turnira iz serije "IJF World Judo Tour". Turnir je organizirao Hrvatski judo savez u suradnji s Gradom Rijekom, Riječkim sportskim savezom i riječkim Judo klubom, a sve to pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Ive Josipovića.
Više od tristo natjecatelja iz trideset i osam zemalja svijeta borilo se za pobijedu, a borbu su je prenosilo 108 zemalja svijeta, dok su u direktnom prijenosu mogli uživati gledatelji dvadesetak zemalja i svi oni koji su ovaj vikend bili uz program Sportske televizije i Eurosporta.

Službeno otvorenje se održalo u subotu te je ujedno time i otvoren turnir, a uz pune tribine navijača i gledatelja željnih dobre sportske borbe, natjecanje su iz prvih redova pratili i Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, gospodin Željko Jovanović te brojni drugi uzvanici iz svjetskog sporstkog judo svijeta, sportskog judo svijeta Republike Hrvatske, kao i mnoštvo predstavnika lokalne i regionalne vlasti.
Dvorana Centra Zamet je tehnički zadovoljila uvjete za održavanje prvenstva te se sve odvijalo savršenim redoslijedom u tehničkom i protokolarnom smislu. Prvenstvo je završilo u nedjelju, finalnim borbama nakon kojih je uslijedila dodjela nagrada i riječi zahvale organizatora. 

Više o turniru pročitajte ovdje i ovdje.

(Objava: 16. rujan 2013.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".