Prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu na Bazenima Kantrida

8. srpnja 2011. - 10. srpnja 2011.

Od 8. do 10. srpnja na Bazenima Kantrida održalo se kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu, prvo natjecanje koje je ugostio nedavno otvoreni bazen za skokove u vodu. Na prvenstvu je sudjelovalo 70-tak sportaša i sportašica iz šest klubova.

Na natjecanju koje su organizirali Hrvatski savez za skokove u vodu, Grad Rijeka i Riječki sportski savez sudjelovali su skakači u vodu iz zagrebačkih klubova Medvešćak, Trešnjevka i Dive, potom zadarskih klubova Zadar i Arno te splitskog Dupina. Budući da je tek nedavno s radom započeo Klub skokova u vodu "Primorje 2010", koji bilježi veliko zanimanje za treninge, na natjecanju nije bilo riječkih skakača. 
   
Rijeka će uskoro biti domaćih još jednog natjecanja u skokovima u vodu – 16. i 17. srpnja održati Comen kup, mediteransko prvenstvo u skokovima u vodu za juniore.
(Objavljeno: 11. srpnja 2011., foto:www.rijeka.hr)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".