Sinkro plivačice i Grinch na Kantridi

24. prosinca 2013. - 24. prosinca 2013.

Na Bazenima Kantrida, 22. prosinca 2013. godine, održala se tradicionalna priredba u izvedbi sinkroniziranih plivačica kluba Primorje Aqua Maris. Plivačice su izvele program pod nazivom "Grinch na Kantridi«. Priredba je započela nastupom najmlađih sinkro plivačica na tribini, a potom su se dodijelile nagrade za najredovitije i najuspješnije plivačice. U nastavku je uslijedila sinkro revija svih članica uobličena pod nazivom "Grinch na Kantridi" koja je nastala na temu filma "Kako je Grinch ukrao Božić". Sudjelovalo je 121 plivačica te članice gimnastičkog kluba Vita, glumac David Petrović, maraton bend, pjevači Vocal Studija Maraton te pjevač Dino Antonić koje je imao ujedno i ulogu naratora.

Spektakl su pratile prepune tribine za koje se tražila karta više, a sinkro plivačice su svojom izvedbom, koreografijom i prelijepim kostimima ispunile sva očekivanja te na taj način obilježile kraj godine i nadolazeće blagdane.

(Objava: 24. prosinca 2013.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".