Trening kampovi plivačkih reprezentacija Estonije i Singapura te svjetski plivači na Bazenima Kantrida

26. lipnja 2017. - 21. srpnja 2017.

U periodu od 26. lipnja do 21. srpnja 2017. godine, Bazeni Kantrida bili su mjesto priprema plivačkih reprezentacija Estonije i Singapura, te plivačkih reprezentativaca iz Latvije, Paname, Slovačke, Austrije, Hrvatske, a prije svjetskog prvenstva u vodenim sportova u Budimpešti.

Među plivačima najveća zvijezda bio je olimpijski pobjednik Singapurac Joseph Schooling, a njemački trener Dirk Lange oko sebe je okupio reprezentativce iz nekoliko država, pa tako i Hrvatske. Mislav Sever, Anton Lončar i Nikola Obrovac pripremali su se na Bazenima Kantrida zajedno s kolegama iz različitih zemalja: Giedrius Titenis (Latvija), Tomas Klobučnik (Slovačka), Johannes Skagius (Švedska), Caroline Pilhatsch (Austrija), Edgar Crespo (Panama) i drugi.

Svoje mjesto na Bazenima Kantrida rezervirali su i reprezentativci Južne Koreje, ali su u posljednji trenutak morali otkazati dolazak zbog ozljede njihovog najboljeg plivača, Parka Tea-hwana.

(Objava: 21. srpnja 2017.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".