Astronomski centar Rijeka i Bazeni Kantrida na prvom mjestu u kategoriji zabave i sporta za područje Kvarnera

18. lipnja 2014.

Projekt "Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani" već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta.

I u 2014. godini Astronomski centar Rijeka (Rijeka sport d.o.o.) na prvom je mjestu u kategoriji zabave kojeg bi stanovnici Kvarnera tj. Primorsko-goranske županije najčešće posjetili i preporučili turistima i to sa visokih 66,67% glasova. Prvu poziciju u istoj kategoriji Centar je dobio i 2013. godine.
Rezultate istraživanja možete vidjeti na: http://www.najboljeuhrvatskoj.info/kvarner/primorsko-goranska-zupanija-2-6.html

U kategoriji sporta građani Kvarnera tj. Primorsko-goranske županije, s 66,67% na prvo mjesto pozicionirali su Bazene Kantrida. Prošle godine Bazeni Kantrida bili su zauzeli drugo mjesto. U istoj kategoriji Centar Zamet je na šestom mjestu s 16,64% te Atletska dvorana Kantrida na šesnaestom mjestu s 5,56%.

Rezultate istraživanja možete vidjeti na http://www.najboljeuhrvatskoj.info/kvarner/primorsko-goranska-zupanija-2-9.html

Istraživanje je pokazalo da je općenita zastupljenost posjeta na Sjeverni Jadran vrlo velika kroz cijelu godinu i ne vezano za mjesto boravka posjetitelja. S obzirom na dobne skupine koje su glasale u istraživanju, gore spomenuti objekti kojima upravlja tvrtka Rijeka sport d.o.o., u 100% vlasništvu Grada Rijeke, predstavljaju centre koji pružaju usluge sporta, edukacije, rekreacije, druženja, manifestacija (koncerti, programske manifestacije, izložbe i dr.), ugostiteljskih i drugih usluga, odmor uz šetnju prirodom i slično.

Projekt "Najbolje u Hrvatskoj – izabrali građani" je nastavak prošlogodišnjeg istraživanja o tome što građani misle da je najbolje u njihovoj županiji, a na prijedloge TZ županija i portala www.VIKENDPLANER.info (portal svaki mjesec posjeti preko 60 000 ciljano zainteresiranih vaših mogućih klijenata).Rezultati istraživanja i izbora građana dostupni su od 5. lipnja na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info i na mobilnoj aplikaciji bestCROATIA koja je već preuzeta na preko 19.000 mobilnih  Andriod i iPhone telefona.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".