Austrijske sinkro plivačice za pripreme izabrale Bazene Kantrida

23. lipnja 2010.

Schwimm Union, klub sinkroniziranog plivanja iz Beča, kao i 2009. godine, odabrao je Bazene Kantrida kao mjesto priprema za Primorje Synchro Cup za juniorke i mlađe juniorke, koji se u riječkom sportskom kompleksu održava od 25. do 27. lipnja. Na Bazenima se pripremalo 12 djevojčica, među kojima i dvije reprezentativke Austrije i dvije trenerice.

Dojmove o Bazenima Kantrida prenijela nam je trenerica Alena Vladenova i voditeljica tima Eva Worisch:

"Ovo je jedan od najboljih, ako ne i najbolji bazenski kompleks na kojem smo imali pripreme. Bazeni Kantrida su vrhunsko mjesto za treniranje", rekle su nam sugovornice, posebno ističući da niti na jednom bazenu nisu imali ovako susretljivo i ljubazno osoblje. Voditeljica tima Worisch sa zadovoljstvom naglašava da će klub doći i iduće godine, s time da će s njima ovog puta doći i klub za skokove u vodu koji trenira njezin sin.
(Objavljeno: 23. lipnja 2010.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".