Cameron van den Burgh, norveška i latvijska plivačka reprezentacija te mnogi drugi odabrali Bazene Kantrida za svoje ljetne kampove

22. srpnja 2013.

I ove godine, timovi iz Njemačke, Južnoafričke Republike, Norveške, Latvije te austrijski plivački klub Schwimmverein Volksbank Spittal odlučili su dio ljetnih mjeseci provesti na Bazenima Kantrida gdje će odraditi treninge i imati svoje kampove. Za istaknuti je kako je norveška plivačka reprezentacija i ove godine, po četvrti puta, odabrala riječki sportski kompleks za pripremu, a Cameron van den Burgh, olimpijski pobjednik i rekorder na 100m prsno, po prvi puta.

Osim Olimpijskog bazena 2 (otvoreno plivalište) plivači koriste i fitness prostor kao i plažu. Osim priprema na sportskom kompleksu, sportaši su obišli Rijeku i okolicu te uživali u moru.

(Objava: 22. srpanj 2013.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".