Iskopi na prostoru buduće Atletske dvorane Kantrida ožujak 2009

10. ožujka 2009.

Nakon završenih pripremnih radova i organizacije gradilišta izvođač je srušio južni armirano-betonski zid teniskog igrališta. Na južnoj strani buduće atletske dvorane radi se na širokom iskopu za buduće parkiralište i za temelje buduće atletske dvorane. Srušen je stari atletski klub i radi se na iskopima temelja novog.

Završena su geotehnička ispitivanja pokosa uz Istarsku ulicu i u izradi je projektna dokumentacija sanacije pokosa. Radovi na sanaciji pokosa izvodit će se paralelno s izradom projektne dokumentacije kako ne bi došao u pitanje terminski plan izgradnje objekta.
 
Izrađena je projektna dokumentacija za rekonstrukciju, odnosno preseljenje semafora nogometnog stadiona Kantrida, budući da se nalazi u gabaritima novog atletskog kluba.
Radovi na preseljenju semafora trebali bi započeti početkom idućeg tjedna.
(Objavljeno 10. ožujka 2009.) 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".