Ljetni sportski kampovi na objektima Rijeka sporta

2. srpnja 2021.

Sa završetkom turbulentne natjecateljske sezone 2020/2021 riječki sportski klubovi omogućili su mladim sportašima nastavak sportskih aktivnosti organizacijom sadržajnih ljetnih sportskih kampova.

MOK Rijeka i Odbojkaški savez PGŽ su tako kroz protekla dva tjedna organizirali odbojkaški kamp u Dvorani Mladosti na Trsatu. Svaki dan je pedesetak dječaka i djevojčica kroz druženje i igru radilo na odbojkaškoj tehnici i taktici.

HNK Orijent 1919 je drugu godinu zaredom organizirao dvotjedni nogometni kamp od 28.06. do 02.07.2021. Cjelodnevno druženje mladi nogometaši su proveli kombinirajući treninge na Nogometnom igralištu Krimeja i razne zanimljive izlete. 

ŽRK Zamet i Judo klub Rijeka su zajedničkim snagama organizirali sportski kamp koji je počeo 21.06. a trajati će cijeli mjesec srpanj. Od raznih sportskih aktivnosti koje se održavaju u SRC-u 3. maj i na Bazenima Kantrida te lijepih izleta treba svakako izdvojiti Malu planinarsku školu u suradnji s PD Kamenjak.

GK Vita je također od 28.06. organizirao sadržajan gimnastički kamp raznim sportskih aktivnostima na Stadionu Kantrida, Bazenima Kantrida i SRC-u Belveder.

AK Kvarner je organizirao ljetni sportski kamp koji je počeo 21.06. te će trajati cijeli mjesec srpanj. Brojnim sportskim aktivnostima na Stadionu Kantrida, Atletskoj dvorani Kantrida i Bazenima Kantrida te raznim izletima mladi sportaši aktivno provode ljetne praznike kroz igru i druženje.

Na Bazenima Kantrida riječki plivački klubovi (PK Kantrida, PK Nevera, PK Primorje) te KSV Primorje 2010 već tradicionalno organiziraju ljetne sportske kampove koji će trajati cijeli mjesec srpanj. Pored plivačkih aktivnosti na bazenu dio programa se održava i na Stadionu Kantrida i Atletskoj dvorani Kantrida gdje mladi sportaši kroz treninge i radionice usvajaju nove vještine i dobro se zabavljaju.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".