Manifestacije u objektima Rijeka sporta

28. svibnja 2019.

Osim sportskih događanja, dvorane kojima upravlja Rijeka sport domaćini su raznim manifestacijama tako se u srijedu, 22. svibnja, u Dvorani Dinko Lukarić održao predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice za izbore za Europski parlament. 

Mala dvorana Centra Zamet u četvrtak, 23. svibnja, ugostila je zaposlenike tvrtke Kompare on line d.o.o. koji su tamo održali korporativno druženje.
Dvorana mladosti u petak, 24. svibnja, tradicionalno je ugositila prvašiće iz  osnovnih škola s područja grada Rijeke i okolice, koji su primljeni u podmladak Hrvatskog Crvenog križa.
Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Podružnica županije primorsko-goranske na Stadionu Kantrida u subotu, 25. svibnja 2019. godine, organizirala je 22. županijske sportske susrete dragovoljaca i veterana Domovinskog rata „Rijeka 2019.“.

(Objava: 28.  svibnja 2019. godine) 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".