Media day plivačke reprezentacije Sjedinjenih Američkih država

13. lipnja 2022.

Subotu se na Bazenima Kantrida održao Media Day plivačke reprezntacije Sjedninjenih Američkih država. 

Plivačka reprezentacija SAD-a na Bazenima Kantrida odrađuje završne pripreme uoči Svjetskoga prvenstva, što će se od 18. lipnja do 3. srpnja održati u Budimpešti. Ovo je treći put da su plivači SAD-a uoči velikog natjecanja u Europi izabrali Rijeku kao destinaciju u kojoj će staviti završnu glazuru, zasluga je to Ivana Verunice i agencije INCroatia, zahvaljujući kojoj su prvi put na bazenu na Kantridi pripreme odradili 2015. godine, a potom i 2017. godine.

Uime Grada Rijeke plivače SAD-a došao je pozdraviti gradonačelnik Marko Filipović i poželjeti im dobar nastup na Svjetskome prvenstvu. "Hvala vam što ste odabrali Rijeku kao mjesto vaših završnih priprema, naša vrata su vam uvijek otvorena" – rekao je gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, osim kojeg je dobrodošlicu uvijek rado viđenim gostima iz SAD-a poželio i Igor Butorac, direktor Rijeka sporta d.o.o.

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".