Napreduju radovi na gradnji Atletske dvorane Kantrida kolovoz 2009

20. kolovoza 2009.

Na gradilištu Atletske dvorane Kantrida radovi napreduju predviđenom dinamikom. Tako su 17. kolovoza u potpunosti su završeni radovi na sanaciji pokosa: kompletno je sanirana sjeverna strana uz Istarsku ulicu, kao i zapadni dio do ogradnog zida parkirališta.

Na južnom segmentu dvorane završeni su ploča i zidovi donjeg suterena, a na drugom suterenu izbetonirani su ploča i zidovi. Postavljena je i oplata za ploču prizemlja dvorane. 

Na sjevernoj strani dvorane započeli su iskopi temelja, čišćenje temeljnog tla. Izveden je podložni beton, postavljena armatura, a izvršeno je i betoniranje temelja. Trenutno se izvode radovi na temeljnoj kanalizaciji.
 
Na iskopu istočnog i zapadnog temelja dvorane započelo je betoniranje temelja. Na zapadnoj strani izbetonirano je otprilike 80% temelja, a na istočnoj izbetoniran je i dio temelja  aneksa dvorane. U tijeku je skidanje asfalta na parteru.
 
Na atletskom klubu izvode se zidarski radovi na ploči kata. Krenulo se i s izradom oplate ploče krova, a za spojni most izvedeni su podtemelji.
 
Radi se i na javnom stubištu: započeli su iskopi  temelja na drugom segmentu.
 
Montažna kućica za prodaju karata je dopremljena i postavljena, izvedeni su svi priključci i ona je potpuno funkcionalna.
(Objavljeno: 20. kolovoza 2009.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".