Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ergometrima - Croatia Open Indoor Rijeka 2023 u Centru Zamet

27. veljače 2023.

Subotu je u našem Centru Zamet održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ergometrima - Croatia Open Indoor Rijeka 2023, u organizaciji Veslačkog kluba “Jadran” Rijeka te suradnji s Hrvatskim veslačkim savezom. To je jedno od tri veslačka natjecanja u Republici Hrvatskoj koje je uvršteno i u kalendar svjetske veslačke federacije.

Martin Sinković i devetu godinu zaredom okitio se titulom pobjednika. Mlađi od braće Sinković ostvario je ono što je i najavljivao, uspio je savladati godinu dana starijeg brata Valenta, ali novi rekord je ipak izostao. Martin je na Croatia Indooru na 2000 metara slavio s vremenom 5:46.1 te mu je malo nedostajalo da popravi najbolje vrijeme ovog natjecanja, a ono je upravo njegovo iz 2015. godine – 5:45.5 minuta.

Valent je ostao iza brata s vremenom 5:48.5, dok je treće mjesto pripalo Patriku Lončariću (5:51.7), a četvrto njegovu bratu Antonu (5:54.0). Uspješan dan i start sezone za dva para braće, kao i za Mladost s obzirom da su svi redom članovi zagrebačkog kluba.
 
 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".