Počelo Europsko juniorsko prvenstvo u skokovima u vodu

21. lipnja 2021.

Danas, 21. lipnja počelo je na našim Bazenima Kantrida Europsko juniorsko prvenstvo u skokovima u vodu, koje se po drugi puta održava u Rijeci (Europsko juniorsko prvenstvo u skokovima u vodu u Rijeci se održalo i 2016. godine kada je na Bazenima Kantrida nastupilo ukupno 176 natjecateljica i natjecatelja iz 28 zemalja).

Prvenstvo u skokovima u vodu održavat će se od 21. do 27. lipnja 2021. godine, a okupit će čak 310 natjecateljica i natjecatelja koji dolaze iz 24 države.

Domaćinstvo ovogodišnjeg natjecanja Rijeci je dodijelila krovna europska organizacija za vodene sportove LEN krajem veljače ove godine, a organizatori natjecanja su Riječki sportski savez i Klub skokova u vodu „Primorje 2010“.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".