Potpisano pismo namjere o obnovi travnjaka Nogometnog igrališta Robert Komen

15. travnja 2021.

Pismo namjere su potpisali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, polazeći od zajedničkog interesa za unaprjeđenje i razvoj sportske infrastrukture na području Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te aktivnog poticanja bavljenja sportom, prvenstveno kod mlađih uzrasta. Potpisivanju ugovora nazočili su i pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Zdravko Ivanković te direktor Rijeka sporta Igor Butorac.

Pismom namjere Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija izražavaju spremnost da do kraja 2021. godine osiguraju po 1.000.000,00 kuna u svojim proračunima, odnosno da zajednički osiguraju 2 milijuna kuna za obnovu travnjaka na igralištu.

Grad Rijeka je također spreman u suradnji s tvrtkom Rijeka sport poduzeti sve aktivnosti kako bi se stvorili preduvjeti za realizaciju projekta, odnosno da bi se pribavila sva potrebna dokumentacija, proveo natječaj za nabavu materijala i potrebnih radova te obavile sve potrebne radnje koje omogućavaju realizaciju ovog projekta.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".