Predstavljanje obnovljenog teniskog terena u Sportsko-rekreacijskom centru Mlaka

26. srpnja 2021.

Danas je obnovljeni teniski teren u sklopu SRC-a Mlaka posjetio Marko Filipović, gradonačelnik Rijeke, Goran Palčevski, zamjenik gradonačelnika, Zdravko Ivanković, pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu, Dorotea Pešić Bukovac, predsjednica Zajednice sportskih udruga grada Rijeke  - Riječkog sportskog saveza,  Slaviša Bradić, glavni tajnik Zajednice sportskih udruga grada Rijeke  - Riječkog sportskog saveza, Igor Butorac, direktor Rijeka sporta d.o.o. te Renato Kostović, OGU za sport i tehničku kulturu. Tenisko igralište u sklopu SRC-a Mlaka prvenstveno će biti na raspolaganju rekreativcima.

Cilj uređenja teniskog terena u sklopu SRC-a Mlaka je omogućiti korištenje terena što većem broju građana koji se tenisom bave rekreativno, te će od sada, uz  članove TK Wimbledon, veći broj rekreativaca moći igrati na jednom od najkvalitetnijih teniskih terena u Rijeci.

Obnova teniskog igrališta koje se nalazi u sklopu SRC-a Mlaka započela je u lipnju 2021. godine a uključila je pripremne radove na sanaciji podloge, radove na čišćenju terena od korova, obnavljanje postojeće podloge, iskop i betoniranje stupova za teniske mreže, dobavu i ugradnju umjetne trave i kvarcnog pijeska, popravak zaštitne ograde te ličenje zidova i ograde.

Vrijednost obnove i uređenja terena iznosi 350.000,00 kuna. Svi zainteresirani građani moći će koristiti teniski teren radnim danima od 16,00 do 22,00 sata tijekom ljetnog perioda. Cijena jednog sata korištenja terena je 40,00 kuna, odnosno 50,00 kuna ako se koristi rasvjeta.

Termine korištenja teniskog igrališta građani mogu rezervirati putem online aplikacije: https://rezervacije.rijekasport.hr/. 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".