Radovi na Atletskoj dvorani Kantrida

7. travnja 2010.

Na Atletskoj dvorani Kantrida postavljen je trapezni lim na krovu te aluminijske stijene na sjevernom i južnom pročelju. Radovi na rekonstrukciji atletskog kluba gotovo su u potpunosti završeni, kao i kameno opločenje javnog stubišta.

Na Atletskoj dvorani Kantrida postavljen je trapezni lim na krovu  te su izvedeni slojevi termoizolacije i hidroizolacije. Još preostaje završiti rubne dijelove uz zidove i parapete, kao i izradu završne obloge betonskim pločama te djelomično keramikom.
 
Na južnom, istočnom i sjevernom pročelju preostaje izvesti završni sloj i oblogu fasade, dok se na zapadnom pročelju treba izraditi kompletna fasada.
 
Postavljene su sjeverna i južna aluminijska stijena na pročeljima, sjeverna je ostakljena te slijedi ostakljenje južne.
 
Postavljaju se slojevi podova na parteru dvorane, hidroizolacija, termoizolacija, u cijelosti  je izveden estrih te još valja u potpunosti postaviti kompletan završni sloj tartana, što će biti moguće kada se postignu potrebni uvjeti u smislu dozvoljenog stupnja zasićenosti vlagom prethodno izvedenih podloga.
 
Izvode se preostali bravarski radovi, ograde, bravarske stijene, vrata te stijena za penjanje. Na nivou partera  izveden je razvod hidroinstalacije, strojarskih instalacija i zračnih kanala, ugrađena je strojarska oprema, a paralelno se izvode preostali radovi na razvodu elektroinstalacija.
 
Na južnom segmentu dvorane na razini suterena radovi su u visokom stupnju završenosti. Izvode se finalni završni obrtnički i instalaterski radovi.
 
Također, izvode se radovi na hortikulturnom uređenju okoliša te na uređenju parkirališta uz Ulicu Portić. Preostaje izvođenje radova na uređenju parka i zapadnog trijema.
 
Radovi na rekonstrukciji atletskog kluba gotovo su u potpunosti završeni. Preostaje izvođenje završnog sloja zapadne fasade, rampe za pristup osoba s invaliditetom, dovršenje uređenja okoliša te unošenje opremu.
 
U potpunosti su završeni radovi na armirano-betonskoj konstrukciji javnog stubišta, s time da je gotovo u potpunosti završeno opločenje kamenom. Postavljeni su stupovi rasvjetnih tijela i izvedeno kabliranje, izvršena radionička priprema ograde te slijedi njena postava, kao i kompletiranje vodolovnih linijskih rešetki za odvodnju.
(Objavljeno: 7. travnja 2010.)

Više o Atletskoj dvorani Kantrida 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".