Radovi na izgradnji Atletske dvorane Kantrida lipanj 2009

15. lipnja 2009.

U sklopu radova na izgradnji Atletske dvorane Kantrida izrađeno je dodatno konstrukcijsko rješenje te je dovršeno betoniranje temelja. Izvedeni su radovi na armiranju i betoniranju na jugoistočnom segmentu atletske dvorane s istovremenim pripremama za obrtničke i instalaterske radove.

Radovi na osiguranju pokosa prema Istarskoj ulici još uvijek su u tijeku. Radi sigurnosti radovi na osiguranju pokosa zahtjeva rad u etapama, dakle i određeno dodatno vrijeme.
 
Tijekom izgradnje objekta ukazala se potreba za dodatnim radovima na iskopima,
podložnim betonima i temeljima prema dopunskim rješenjima projektanata konstrukcije. Nadalje, izvode se zidarski radovi na suterenskoj etaži kluba, pripreme za betoniranje ploče, kao i prateći instalaterski radovi te pripreme za obrtničke radove.
 
Izvedeni su radovi na betoniranju stubišta koje povezuje Ulicu Portić i okoliš atletske dvorane.
(Objavljeno: 15. lipnja 2009.)

Više o izgradnji Atletske dvorane Kantrida

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".