Snimanje Ashley Colburn na Astronomskom centru Rijeka i Bazenima Kantrida

13. rujna 2011.

Ashley Colburn, dobitnica nagrade Emmy za emisiju Wow Croatia, odabrala je, a u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeka, Astronomski centar Rijeka i kompleks Bazeni Kantrida za zanimljivosti Kvarnera koje svakako treba posjetiti, a veznao za novu turističku emisiju koju upravo snima po cijeloj Hrvatskoj.

U skopu snimanja na Astronomskom centru Rijeka gospođica Colburn upoznata je sa radom Centra. Posebno je bila oduševljena planetarijem u kojem su joj prikazani sažetci filmova na engleskom jeziku. Kako je ovo bio njezin prvi posjet planetariju uopće, osim o planetariju, Ashley je naučila poziconirati teleskop u zvjezdarnici.

Bazene Kantrida kroz intervju predstavio je Upravitelj Bazena Kantrida Marko Strahija koji je objasnio da se kompleks Bazena Kantrida gradio na mjestu već postojećeg bazena,  te naglasio svjetske nagrade koj je kompleks dobio prilikom gradnje.

Emisija iz producentske kuće Ashley Colburn prikazivat će se na svim svjetskim televizijskim kućama i na taj način omogućiti upoznavanje s ljepotama Hrvatske. Nadamo se da će i riječki objekti biti dio nove produkcije mlade i šarmantne američke novinarke.


(Objavljeno: 13. rujna 2011.)

Isječci iz nagrađenog dokumentarca WOW Croatia:

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".