Stanje radova na Atletskoj dvorani Kantrida siječanj 2010

4. siječnja 2010.

U halama podizvoditelja, tvrtke BIMONT, pri završetku je izrada elemenata čelične konstrukcije buduće Atletske dvorane Kantrida. Na samom gradilištu objekta, usprkos lošim vremenskim uvjetima koji otežavaju tijek radova, krenulo se s montažom i zaštitom čelične konstrukcije Tako se započelo s montažom čelične konstrukcije na sjevernoj strani dvoranskog objekta, u tijeku je i izrada protupožarne zaštite i nanošenje završne boje na sve čelične elemente krovne konstrukcije dvorane. U suterenskim prostorijama dvorane izvode se instalatersko-obrtnički radovi, a građevinski radovi su pri samom kraju.

U prostorijama atletskog kluba izvode se radovi na unutarnjem uređenju, pri završetku je postava rasvjetnih tijela, a paralelno se uređuje okoliš objekta.

U pripremi je ostakljenje spojnog mosta koji veže prostore atletskog kluba i dvorane, a izvršene su i sve pripremne radnje za završnu obradu fasade koja će uslijediti čim to dopuste vremenske prilike.
(Objavljeno:  4. siječnja 2010.)

Više o radovima na objektu Atletske dvorane Kantrida

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".