Stanje radova na Atletskoj dvorani Kantrida

10. ožujka 2010.

Na Atletskoj dvorani Kantrida završena je montaža glavne nosive čelične konstrukcije, a u tijeku je postava preostalih  sekundarnih nosača i spregova. Postavlja se trapezni lim na krov te se sukcesivno izvode i  preostali slojevi krova. Radovi na rekonstrukciji atletskog kluba gotovo su u potpunosti završeni, kao i na armirano-betonskoj konstrukciji javnog stubišta.

Na objektu dvorane izvode se preostali bravarski radovi, ograde, bravarske stijene, vrata te slojevi podova na parteru dvorane.
 
Montirana je fasadna skela te se izvode fasaderski radovi.
 
Na nivou partera paralelno se izvode preostali radovi na razvodu instalacija, elektroinstalacija, hidroinstalacije i strojarskih instalacija, ugrađena je strojarska oprema.
 
Na južnom segmentu dvorane radovi su u visokom stupnju završenosti, izvode se finalni završni obrtnički i instalaterski radovi, kompletirana je strojarnica, razvod hidroinstalacije, strojarske instalacije i elektroinstalacije. Završeni su keramičarski i gipskartonski radovi.
 
Izvode se radovi na preostalim instalacijama u okolišu te na uređenju okoliša.
 
Radovi na rekonstrukciji atletskog kluba gotovo su u potpunosti završeni. Sukladno vremenskim prilikama preostaje za izvesti završni sloj fasade, završni pokrov dijela krova te dovršiti uređenje okoliša.
  
U potpunosti su završeni i radovi na armirano-betonskoj konstrukciji javnog stubišta. Izvodi se završno opločenje kamenom, postavljeni su stupovi rasvjetnih tijela i izvedeno kabliranje, izvršena je radionička priprema ograde te slijedi postava ograde, kao i postava i spajanje vodolovnih linijskih rešetki za odvodnju.
(Objavljeno: 1. ožujka 2010.)

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".