Stanje radova na gradilištu Atletske dvorane Kantrida prosinac 2009

11. prosinca 2009.

Na gradilištu Atletske dvorane Kantrida vrši se priprema čeličnog stupa, odnosno oslonca nosača u liniji osi 2 i osi D.  Izbetonirani su  završni vijenci na istočnoj strani, jama za skokove te zid na sjevernoj strani uz glavni ulaz u dvoranu. U tijeku je nasipavanje materijala u okolišu i na sjevernoj strani dvorane, izvodi se ispitivanje upojnosti tla na poziciji upojnog bunara uz javno stubište a u trup pristupnog puta s južne strane dvorane postavljena je plinska cijev.

Na objektu Atletskog kluba izvode se keramičarski radovi, bravarski radovi na postavi stupova spojnog mosta, radovi na aluminijskoj bravariji i ostakljenju otvora te fasaderski radovi. U tijeku je i demontaža oplate krova spojnog mosta te uređenje okoliša.
 
Izvedena je i priprema ulaznog podesta i betoniranje zida pristupnog stubišta glavnom ulazu dvorane.
(Objavljeno: 11.prosinca 2009.)

Više o izgradnji Atletske dvorane Kantrida

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".