Svečano otvorena Atletska dvorana Kantrida

30. svibnja 2010.

Otvaranjem Atletske dvorane Kantrida, koja se nalazi neposredno iznad Stadiona Kantrida, Rijeka je dobila novi polivalentni sportski objekt koji pored atletske dvorane, uključuje i uporabnu zgradu/atletski klub te spojnu građevinu – most i javno stubište, koji dvoranu i upravnu zgradu povezuju u funkcionalnu cjelinu za vježbanje atletskih i ostalih sportova.

Svečanost otvaranja, kojoj su se odazvali i mnogi Riječani, održala se u petak, 28. svibnja, a Atletsku dvoranu Kantrida otvorenom je proglasio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, čime je i službeno otvoren novi riječki sportski objekt.
 
Pogledajte kako je bilo na svečanosti otvaranja Atletske dvorane Kantrida

Galerija fotografija sa svečanosti otvaranja Atletske dvorane

Polivalentna sportska dvorana prvenstveno je namijenjena pripremi/treningu atletskih ekipa i organizaciji dvoranskih sportskih natjecanja u atletici, ali i odvijanju ostalih sportskih i rekreativnih aktivnosti poput rukometa, košarke, tenisa, sportskog penjanja, aerobika, plesa i dr.
 
Uoči otvaranja, u jutarnjim satima, objekt su s predstavnicima medija obišli riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor Rijeka sporta Zlatan Hreljac. Više o obilasku Atletske dvorane Kantrida.  
 
Detaljnije o funkcionalnostima i tijeku gradnje Atletske dvorane Kantrida 
 
(Objavljeno: 30. svibnja 2010.) 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".