Uređenje balkona u Dvorani za borilačke sportove Sušak

30. listopada 2019.

U sklopu Dvorane za borilačke sportove Sušak izvedena je adaptacija balkona u prostor za igranje stolnog tenisa za trenažne i natjecateljske potrebe od cca 90 m2.

Izvršeno je skidanje komplet završnog postojećeg poda od tapisona kao i demontaža postojeće rubne ograde i postojećih ogledala.
Postavom nove drvene podkonstrukcije izjednačen je niži s višim dijelom balkona i na tako izravnatu podkonstrukciju postavljene su OSB ploče debljine 22 mm tako da nema izbočina kao priprema za postavu sportskog poda.
Uređen je zadnji pristupni krak postojećih stepenica na način da su svi stepenici iste visine te je dorađena postojeća ograda uz stepenište kako bi ista bila propisna odnosno  visine 105 cm od sredine gazišta novim drvenim rukohvatom dimenzije kao postojeći. Na spoju stepeništa sa prostorom balkona izvedena su dvokrilna čelična vrata sa ispunom od istegnutog lima ukupne dimenzije 150/150 cm.
Na rubu balkona izvedena je nova čelična ograda visine od gotovog poda od 150 cm time da se oslanjanje obavlja na vanjskom rubu balkona.
Na pripremljene i nivelirane OSB ploče postavljen je novi sportski pod za stolni tenis debljine 4,5 mm koji odgovara potrebnim standardima. 
Uz rub nove ograde do spuštenog stropa montirana je nova zaštitna mreža, te je ugrađena nova LED rasvjeta.


(Objava: 30. listopada 2019.)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".