VAŽNA OBAVIJEST: izmjene termina za Bazene Kantrida #COVID19

29. ožujka 2021.

Bazeni Kantrida privremeno nedostupni od 29.3.2021.

Obavještavamo Vas da će od 29. ožujka 2021. godine plivališta Bazena Kantrida biti  privremeno nedostupna za korištenje građanstvu, članovima Udruga građana i institucija te veteransko-rekreativnim grupama unutar Sportskih klubova.

Privremeni prestanak korištenja plivališta provodi se u cilju minimiziranja rizika od širenja COVID-19 virusa kako bi se zaštitile najugroženije skupine korisnika kao i osigurao daljnji trenažni proces svih sportaša Bazena Kantrida.

Obveza nošenja maski

Obavještavamo Vas da je od ponedjeljka, 7. rujna 2020. godine, obavezno nošenje zaštitnih ili medicinskih maski za lice za sve korisnike Bazena Kantrida. Također, ljubazno Vas molimo da se pridržavate preporuka o sprječavanju širenja epidemije koronavirusa, kao što je pranje ruku i distanca od drugih korisnika. Prilikom ulaska na plivališta Bazena Kantrida potrebno je ispuniti obrazac za eventualnu epidemiološku obradu te će korisnicima biti izmjerena temperatura prema preporukama HZJZ.

Ulazak u prostore svlačionica bit će organiziran shodno mjerama Stožera civilne zaštite te molimo sve korisnike za strpljenje prilikom kupovine karata i preuzimanja narukvica za ormariće.

Korisnici su obavezni pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera i to:

  • službeno osoblje prilikom dolaska mjeriti će tjelesnu temperaturu korisnika (korisnicima s tjelesnom temperaturom iznad 37,2˚C neće biti dozvoljen ulazak na objekt);
  • obavezno upisivanje korisnika u evidencijske liste koje će dobiti na recepciji;
  • minimalno zadržavanje korisnika u prostorima svlačionica;
  • tuširanje shodno trenutnim mjerama nije dozvoljeno;
  • obavezno pridržavanje propisanog razmaka od najmanje 2m;
  • pravilno nošenje maski za lice u svim prostorima objekta osim tijekom aktivnosti u bazenu.
  • Korisnicima obraćamo pažnju na objavu mogućih izmjena mjera, koje mogu nastupiti počevši od 28. ožujka 2021. godine.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".