Završeni radovi na obnovi nogometnog igrališta SRC Belveder

12. srpnja 2021.

 

Prošli tjedan završili su radovima vrijedni 150 tisuća kuna, kojima se dodatno produžio vijek trajanja postojeće podloge na nogometnom igralištu u sklou SRC Belveder.  Svi korisnici su u mogućnosti od danas koristiti nogometno igralište.

Obnavljanje travnjaka nogometnog igrališta SRC Belveder dio je programa sveobuhvatnog obnavljanja travnjaka na nogometnim igralištima u vlasništvu Grada Rijeke. Cilj je obnoviti i redovito održavati sve umjetne travnjake nogometnih igrališta, u što će se sufinanciranjem uključiti i Primorsko-goranska županija.

Komisija NS PGŽ Rijeka, NS HNS-a Rijeka te predstavnici Rijeka sporta obišli su dana 24. kolovoza 2021. godine  sva nogometna igrališta s umjetnom travom u Rijeci (SRC Belveder, NI Robert Komen i pomoćno igralište Stadiona Kantrida) te je utvrđeno da su svi nedostatci otklonjeni te je izdano odobrenje za odigravanje službenih utkmica mladeži Hrvatskog nogometnog saveza kojima rukovodi NS HNS-a Rijeka.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".