Astronomski centar Rijeka

Nagrade

Nagrade

Astronomski centar Rijeka jedan od dobitnika International Property Awards 2014 za područje Europe

Rijeka sport d.o.o., kao tvrtka koja upravlja Astronomskim centrom Rijeka, dobitnik je priznanja International Property Awards 2014 u kategoriji objekata od javnog interesa (Public Services Development) za područje Europe za Astronomski centar Rijeka.

Astronomski centar Rijeka i Bazeni Kantrida na prvom mjestu u kategoriji zabave i sporta za područje Kvarnera u sklopu projekta "Najbolje u Hrvatskoj-izabrali građani"

Projekt "Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani" već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta.

Astronomski centar Rijeka dobitnik priznanja u sklopu akcije Volim Hrvatsku, Volim Rijeku

Svečanost je započela u 12 sati pjesmom Lijepa naša Hrvatska, a pozdravne riječi uputili su gradonačelnik Grada Rijeke, Vojko Obersnel te direktor TZ grada Rijeke, Petar Škarpa.
U kategoriji "Tajni kupac", priznanje za kontinuirani doprinos kvaliteti turizma i promocije Rijeke dobio je i Astronomski centar Rijeka, objekt kojim upravlja Rijeka sport. Priznanje je od strane direktora TZ grada Rijeke primio direktor Rijeka sporta, Zlatan Hreljac.

Nagrađeni riječki novi objekti u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani

Objekt Astronomski centar Rijeka je objekt kojeg bi stanovnici Primorsko-goranske županije najčešće posjetili i preporučili turistima u kategoriji zabave. Sa 76,66 % glasova, objekat je dobio priznanje u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani.

Rijeka sport sudionik izložbi Inova i Budi uzor

Jedan od sudionika 36. hrvatskog salona inovacija s međunarodnim sudjelovanjem "Inova 2011" i 7. izložbe inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova "Budi uzor", koji se od 9. do 12. studenog održavaju na Zagrebačkom sajmu, jest i Rijeka sport, upravljač Astronomskog centra Rijeka, čiji je projekt Integrirana marketinško-komunikacijska i programska strategija Astronomskog centra Rijeka, dobitnik ovogodišnje nagrade Društva inovatora Sigma - CBTour 2011.

Rijeka sport dobitnik nagrade Društva inovatora Sigma–CBTour 2011.

Na Svjetski dan turizma, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (HGK) u Zagrebu, 27. rujna 2011. godine, dodijeljene su godišnje nagrade CBTour® - CroatianBusinessTourism Inovacije u poslovnom turizmu u okviru provedenog Javnog natječaja kojeg je raspisalo Društvo inovatora Sigma. Jedan od dobitnika nagrade, i to za projekt Integrirana marketinško-komunikacijska i programska strategija Astronomskog centra Rijeka, bio je i Rijeka sport.

Astronomskom centru Rijeka uručeno posebno priznanje Turističke zajednice Kvarnera i Turističke zajednice grada Rijeke

Turistička zajednica Kvarnera i ove je godine organizirala svečanu podjelu priznanja laureatima u županijskim akcijama Plavi i Zeleni cvijet  u kojima se po jasno definiranim kriterijima ocjenjuju uređenost mjesta kao cjeline te pojedinačni elementi turističke ponude. Astronomski centar Rijeka dobio je posebno priznanje u sklopu akcije Plavi cvijet u  kategoriji "Turistička ponuda ili zanimljivost"

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".