Astronomski centar Rijeka

Utrka do Zemlje

Utrka do Zemlje
  • Žanr: zabavno-edukativni animirani film za djecu i odrasle
  • Trajanje filma: 30 minuta
  • Jezici prikazivanja: talijanski, hrvatski
  • Naziv filma u originalu: Race to Earth

Upoznat će nas s nekim zakonima međuplanetarnog prostora i raketnom tehnologijom s kojom su se susretali prvi svemirski putnici. Upoznat ćemo i carstva Gasmoonije i Karmoonije i saznati zašto Zemlja ne padne na Mjesec i nije li ona tek optička varka. Otkrit ćemo da li će stanovnici Mjeseca uspjeti napraviti svemirski brod i sletjeti na Zemlju u povijesnoj avanturi. Prikladan malim i velikim "astronautima".

Kao i prethodni film Vibrato, i ovaj novi je sinkroniziran, a produkciju potpisuje Olja Dešić, poznati hrvatski producent, glazbenik i aranžer. Glasove su dali: ALEN LIVERIĆ: glumac, dobitnik mnogobrojnih nagrada; OLJA DEŠIĆ: producent, glazbenik, aranžer, višestruki dobitnik Porina, redovni član Društva skladatelja, osnivač škole pjevanja Vocal Studio Maraton, dobitnik nagrade Status za bas gitaru, vokalni trener u projektu Hrvatska traži zvijezdu, BOJAN LAKOŠ: glumac Kulturnog centra Kalvarija, TEA HRŽIĆ: odgajateljica i članica glumačke skupine Loptica, SANDRA POLIĆ ŽIVKOVIĆ: odgajateljica, voditeljica Vocal Studia Maraton i predsjednica Udruge Nemesis Škrljevo (objavljeno nekoliko dječjih slikovnica i računalnih programa za djecu) te LEO RUMORA: glazbenik i spiker HR Radio Rijeke i Primorskog radija Totalne FM mreže Rijeke i Primorja, suradnik glumačke skupine Loptica, glumac u raznim CD pričama za djecu te nekoliko dugometražnih radijskih priča koje su objavljene i nominirane za nagradu Porin.

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".