Atletska dvorana Kantrida

Polivalentna dvorana

Polivalentna dvorana

Površine partera dvorane:
- borilište dvorane s izvučenim tribinama: 1.884 m2,
- borilište dvorane s uvučenim tribinama: 2.174 m2.

Polivalentna sportska dvorana prvenstveno je namijenjena pripremi/treningu atletskih ekipa i atletičara te organizaciji dvoranskih sportskih natjecanja u atletici, ali i odvijanju ostalih sportskih i rekreativnih aktivnosti poput aerobika, košarke, malog nogometa, plesa i stolnog tenisa.

Na glavnom parteru dvorane obloženom elastičnom tartan atletskom oblogom nalaze se površine za trkačke, skakačke i bacačke atletske discipline. Na parteru je smješteno osam trkačkih staza duljine 60 metara, uređene su površine za discipline troskoka i skoka u dalj i skoka u vis te površine za vježbanje discipline skoka s motkom i bacačkih disciplina. Uz prostor za odvijanje treninga i natjecanja, na sjevernoj strani dvorane, nalazi se galerija s teleskopskim tribinama kapaciteta 330 mjesta i dodatnih 80 stajaćih mjesta, kao i prostori za ulaz posjetitelja/publike sa sanitarnim čvorovima.

Najam

Polivalentnu dvoranu je moguće iznajmiti za sportsku rekreaciju ili sportsku proslavu rođendana. Postoji mogućnost podjele glavnog terena na više sportskih borilišta pa možete unajmiti površinu koja najviše odgovara Vašim potrebama, neovisno o tome želite li organizirati rekreativne sadržaje na komercijalnoj razini ili pak unajmiti prostor za rekreaciju sa svojim prijateljima:

  • 1/3 partera dimenzija 15 m x 26 m;
  • 2/3 partera  dimenzija 34 m x 26 m;
  • trijem dimenzija 10 x 24 m;
  • cijeli parter dimenzija 52 m x 26 m.

Također, dvorana se može unajmiti i za organizaciju sajmova, koncerata i sličnih tipova manifestacija. 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".