Atletska dvorana Kantrida

Prošlost i sadašnjost

Prošlost i sadašnjost

Radovi na gradnji su započeli 22. prosinca 2008. godine. Nakon izvođenja pripremnih radova, 26. siječnja 2009. godine svečanim je polaganjem kamena temeljca označen početak izgradnje novog riječkog sportskog objekta.

Kamen temeljac položili su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i članovi Atletskog kluba Kvarner Autotrans Dragana Marušić i Toni Jonjić, a svečanost je održana uoči prvog Međunarodnog skakačkog mitinga u Rijeci, na kojem je nastupila i svjetski priznata atletičarka Blanka Vlašić.

Završetak gradnje upravne zgrade i javnog stubišta bio je 19. svibnja 2010. godine, a za atletsku dvoranu 26. svibnja 2010. godine, kada su izvršeni tehnički pregledi na objektima te ishodovana uporabna dozvola za sve navedene objekte.

Vezano:

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".