Atletska dvorana Kantrida

Svlačionice

Svlačionice

Veće svlačionice za sportaše uređene su u upravnoj zgradi, dok se u dvorani nalaze svlačionice za rekreativce, zasebne svlačionice za korisnike umjetne penjačke stijene, fitnessa i osobe s invaliditetom. Ukupno ima 12 svlačionica. 

U upravnoj zgradi uređene su četiri veće svlačionice za sportaše, od čega je jedna olimpijska svlačionica sa stolovima za masažu. Također, manje svlačionice uređene su i za sportskog trenera. Ulazi sportaša atletičara u dvoranu omogućeni su tzv. "toplom vezom", odnosno spojnim mostom iz upravne zgrade, koji s dvoranom čini funkcionalnu cjelinu.

U suterenskim etažama dvorane smješteni su dodatni prostori namijenjeni sportašima i drugim korisnicima. Tako se u II. suterenskoj etaži nalaze odvojene svlačionice za korisnike umjetne penjačke stijene i fitnessa, a u I. suterenskoj etaži, u razini s borilištem, i četiri svlačionice za građanstvo.

U skladu sa suvremenim sportskim standardima, svlačionice su opremljene zasebnim sanitarnim čvorovima, s time da se u II. suterenskoj etaži nalazi i sanitarni čvor prilagođen osobama s invaliditetom, iz kojeg do borilišta osobe s invaliditetom mogu doći liftom.

Svlačionica prilagođena osobama s invaliditetom nalazi se na I. suterenskoj etaži, u razini s parterom dvorane.  

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".