Bazeni Kantrida

Kontakti i radno vrijeme

Kontakti recepcije Bazena Kantrida

Adresa: Podkoludricu 2, Rijeka
Telefon: +385 51 666 600
Fax: +385 621 915
E-mail: bazeni-kantrida@rijekasport.hr

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak 07,00 - 23,00h
  • Subota 07,00 - 18,00h
  • Nedjelja 07,00 - 15,00h

Kako doći do nas

Bazeni Kantrida nalaze se nedaleko od središta Rijeke (6 km), ali i po turizmu nadaleko poznate Opatije (10 km do središta). S druge strane, samo dvadeset kilometara od Rijeke nalazi se Skijaški centar Platak, koji zimi predstavlja idealno mjesto za alpske i nordijske discipline, a na 12 km udaljenosti je i Automotodrom Grobnik. Čitav Kvarnerski zaljev mjesto je održavanja niza regata, dok je, primjerice, uvala Preluk poznata po vjetru (tramontana) koji omogućuje jedrenje na dasci - surf (udaljeno je 2 km od Bazena Kantrida). 

Bazeni Kantrida nalaze se u riječkom kvartu Kantrida, nedaleko Stadiona Kantrida i Atletske dvorane Kantrida. Pogledajte smještaj Bazena Kantrida na interaktivnoj mapi Rijeke

Dolazak autobusom javnog gradskog prijevoza

Iz središta Rijeke do bazenskog kompleksa na Kantridi dolazi se linijom br. 1 (Pećine – Bivio), a od Opatije do Rijeke vozi linija br. 32, čije redove vožnje možete naći na stranicama Autotroleja.

Dolazak automobilom

U sklopu kompleksa Kantrida nalazi se garaža sa 144 parkirnih mjesta. Prilaz garaži je s istočne strane kompleksa, Ulicom Podkoludrica. 

Dolazak zrakoplovom

Dolazite li u posjet Rijeci zrakoplovom, možete koristiti usluge Zračne luke ZagrebZračne luke Rijeka i Zračne luke Pula.

Lokaciju Bazena Kantrida možete pronaći i pomoću sljedećih aplikacija:

PDF icon Nova lokacija parkiranja turističkih autobusa u Rijeci (PDF, 145kb)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".