Bazeni Kantrida

Nagrade

Astronomski centar Rijeka i Bazeni Kantrida na prvom mjestu u kategoriji zabave i sporta za područje Kvarnera u sklopu projekta "Najbolje u Hrvatskoj-izabrali građani"

Projekt "Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani" već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta.

Nagrađeni riječki novi objekti u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani

Objekt Astronomski centar Rijeka je objekt kojeg bi stanovnici Primorsko-goranske županije najčešće posjetili i preporučili turistima u kategoriji zabave. Sa 76,66 % glasova, objekat je dobio priznanje u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani.

Međunarodna arhitektonska nagrada Bazenima Kantrida

U njemačkom gradu Kölnu sinoć je održano svečano uručenje nagrada za sportske i rekreacijske objekte kao rezultat arhitektonskog natječaja u organizaciji Međunarodnog olimpijskog odbora (IOC) i Međunarodnog udruženja za sportske i rekreacijske objekte (IAKS). Bazenima Kantrida dodijeljena je brončana medalja u kategoriji objekata za vodene sportove kao i posebno priznanje (IPC Distinction) Međunarodnog paraolimpijskog odbora za objekte prilagođene osobama s invaliditetom.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".