Bazeni Kantrida

Poklon bon Bazena Kantrida

Darujte zdravlje. Darujte poklon bon Bazena Kantrida.

Poklon bon Bazena Kantrida

Od 1. prosinca 2010. godine na Bazenima Kantrida moguće je kupiti poklon bonove Bazena Kantrida u iznosima od 100 kn (djeca, studenti, umirovljenici, osobe s invaliditetom) i 200 kn (odrasli), odnosno pokloniti jednomjesečno korištenje plivališta.

Naime, osim dnevnih karata, plivališta Bazena Kantrida nude mjesečne ulaznice u iznosima od 100 kuna za djecu, studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom te mjesečne ulaznice u iznosu od 200 kuna za odrasle. 

Poklon bon vrijedi za usluge mjesečnog korištenja termina za građanstvo, prema satnici korištenja plivališta Bazena Kantrida. Valjanost bona je tri mjeseca od datuma izdavanja.
 
Vjerujemo da će poklon bonovi Bazena Kantrida postati nezaobilazni dar, jer ovime svojim najdražima darujete zdravlje i potičete ih na brigu o sebi.

Kako izgleda poklon bon?

Pogledajte izgled poklon bona.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".