Bazeni Kantrida

Wellness

Wellness

Tradicionalna Kineska medicina

Tradicionalna Kineska Medicina se primjenjuje za liječenje bolesti i prevenciju više od 5000 godina, a danas je dijelom svjetske medicinske znanosti.

Terapijske metode kineske medicine: akupunktura, tui na masaža, cupping i moksibustija, stimuliraju protok vitalne energije i krvi, promoviraju cirkulaciju i metabolizam, aktiviraju imunološki sustav i funkciju unutarnjih organa te uravnotežuju tijelo i um. 

Tretiramo: bolesti kralježnice i zglobova, probavne probleme, dišni sustav i alergije, ginekološke probleme, neplodnost, emocionalna stanja i stres, migrene, hormonalni disbalans, reguliranje tjelesne težine, krvnog tlaka i cirkulacije, sportske ozljede i rehabilitacija, imunitet, za opuštanje, revitalizaciju i prevenciju.

Narudžbe i informacije: 098 913 8499, info.lukaharmonia@gmail.com

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".