Dvorana mladosti

O objektu

O objektu

Dvorana mladosti nalazi se na Trsatu. Objekt je izgrađen 1973. godine.

Osnovna namjena objekta je za sportove: rukomet, košarku, odbojku, judo, dizanje utega, karate, kickboxing, badminton, ples, biljar. Uz to objekt se povremeno koristi za koncerte, sajmove, tribine, turnire, revije i rekreaciju.

Glavni dio objekta čine glavno borilište (površine 1.260m2), mala niska dvorana (ples), mala visoka dvorana (badminton), dvorane za borilačke vještine (judo, karate, kickboxing), dvorana za dizanje utega te sala za biljar. Navedene prostore dopunjavaju svlačionice, fitness centar, uredski prostori Rijeka sporta d.o.o. i sportskih klubova i udruga, press-centar, ugostiteljski sadržaj te pomoćni prostori.

  • Gledalište: 2.960 sjedećih mjesta
  • Javni prijevoz: objekt je sa središtem grada povezan autobusnom linijom br. 2, a s Donjom Vežicom i Pećinama linijom br. 1B
  • Bruto tlocrtna površina građevine: 9.110 m2
  • Površina vanjskog prostora: 10.486 m2

Zanimljivost o izgradnji Dvorane mladosti.

U suradnji sa Zavodom za informatičku djelatnost Grada Rijeke u Dvorani mladosti, kao i na dijelu Trsata oko Trsatske gradine i Trsatskog svetišta omogućen je besplatni bežični pristup internetu.

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".