Dvorana mladosti

Sportska ambulanta

Sportska ambulanta

Sportska ambulanta (površine 61 m2) se nalazi na 2. katu Dvorane mladosti (službeni ulaz u dvoranu). Na raspolaganju je registriranim sportašima PGŽ-a u dobi do 19 godina, kategoriziranim sportašima i sportašima s invaliditetom. Sportaši organizirano dolaze na pregled po dobivanju potvrde od Zajednice sportova Primorsko-goranske županije, odnosno Riječkog sportskog saveza. 

Zdravstveni tim čine : specijalistica medicine rada i sporta, doktorica Ester Samaržija Ivanovski i prvostupnica sestrinstva Nives Beljan.

Radno vrijeme liječničkog tima: od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati, a prema unaprijed dogovorenom rasporedu klubova i sportaša.

Medicinska oprema ambulante uključuje: ergometrijski sustav s 12 kanalnim EKG monitorom i ergometrijskim biciklom, spirometar, mehanička vaga s visinomjerom, otoskop, reflektor, tablice po ISHIHARA-i, tablice za oštrinu vida, perkusioni čekić, zaporni sat, dinamometar za odrasle, mehanički kaliper, fonendoskop.

Kontakt: 091 251 8208

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".