Dvorana za borilačke sportove Sušak

O objektu

O objektu

Dvorana za borilačke sportove Sušak nalazi se na Školjiću. Objekt je otvoren u svibnju 2017. godine.

Osnovna namjena objekta je za sportove: karate, teakwondo, judo i stolni tenis.

Glavni dio objekta čini glavno borilište, a dopunjavaju ga mala dvorana (prvi kat) te pomoćni prostori. 

  • Gledalište: /
  • Javni prijevoz: objekt se nalazi u Ružićevoj ulici, svega 5 minuta hoda od središta grada.
  • Bruto tlocrtna površina građevine: 1.233m2

Povijest

Dvorana za borilačke sportove Sušak u Rijeci od strane Grada Rijeke predana je na održavanje i upravljanje tvrtki Rijeka sport d.o.o početkom 2017. godine. Prostor predmetne građevine nekada davno bio je korišten kao kino koje se zvalo „Jadran“, dok se posljednjih godina u navedenom prostoru nalazio fitness klub „Princess“.

S obzirom da u Rijeci djeluju 22 sportska kluba čiji se članovi bave borilačkim sportovima (boksom, judom, karateom, taekwondo-om i kickboxingom), Grad Rijeka je odlučio otvoriti objekt koji će okupljati borilačke sportove pod istim krovom. Za namjenu ovih sportova u Rijeci se koriste još i Boksačka dvorana u ulici Milutina Barača, Boksačka dvorana u Manzonijevoj ulici, SRC Zamet, Dvorana Mladosti, Centar Zamet, SRC Mlaka, SRC 3. maj i drugi prostori.

 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".