Stadion Kantrida

Pomoćno nogometno igralište

Pomoćno nogometno igralište

Na pomoćno igralište postavljena umjetna trava koja udovoljava najvišim FIFA-inim standardima za umjetne travnjake. Igralište je 2010. godine dobilo FIFA Recommended 2 Star certifikat. Također, na sjevernom dijelu pomoćnog igrališta, za potrebe natjecanja, izrađene su privremene montažne tribine.

Igralište ima i novi sustav polijevanja travnjaka te su izrađeni nova zaštitna ograda i sedam metara visoka čelična konstrukcija uz južni rub igrališta. Također, povećana je i udaljenost zidova od linije igrališta, a zidovi su dodatno obloženi. Nakon izvedenih radova i provedenih testiranja, igralište je dobilo FIFA Recommended 2 Star certifikat, koji u Hrvatskoj ima još jedino igralište reprezentacije u Rovinju.
 
Pomoćno nogometno igralište koristi se većinom za treninge, ali i za utakmice. Igralište zauzima 7.900 m2, a dio je Sportsko-rekreacijskog centra Kantrida. 

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".