Astronomski centar Rijeka

Program za građanstvo: kolovoz 2022.

Program za građanstvo: kolovoz 2022.

Važne informacije

Više o sadržaju

Program za građanstvo - kolovoz 2022.

Sat

Utorak Srijeda

Četvrtak

Petak

Subota

19.00

Film:

Utrka do Zemlje (6+)

PAKET PROGRAM "Starry Nights":

Film: Vibrato (14+) + Losing the Dark

+ laser Night Sky Star Gazing (11+)

Live prezentacija:

U potrazi za kometima (8+)

Film:

Priča o pogledu (11+)

Paket program "Put u nepoznato" (8+):

Film: Vibrato + live Od zvijezda do crnih rupa

20.00

 

 

 

 

PAKET PROGRAM "Ljetne večeri":

show Vodić noćnim nebom (6+) +

AstroNovosti pitanja i odgovori (11+)

 

 

21.00 Zvjezdarnica Zvjezdarnica

Film:

Dva mala komada stakla (11+)

  Zvjezdarnica

Izvanredni i tematski program

  • od 15. lipnja do 15. rujna 2022. - održava se PAKET PROGRAM NA ENGLESKOM "Starry Nights";
  • od 2. do 12. kolovoza prije početka redovnog programa u digitalnom planetariju prikazivat će se prigodni kratki show Priprema, pozor, Perzeidi! na temu istoimenog meteorskog potoka, poznatijeg pod imenom suze sv. Lovre;
  • 12. i 13. kolovoza od 21,30 sati povodom maks. meteorske kiše Perzeida, organizirano promatranje prijenosnim teleskopima, AAD;
  • NOVO 19. kolovoza - Prigodni program povodom opozicije Saturna – SATURN PARTY. U 18,00 sati – Saturnianci, radionica za djecu 4-10; 19,00 sati - Safari Sunčevim sustavom, planetarij; 20,00 sati - Pogled na planete, planetarij; 21,00 sat Tajne i ljepote Saturnove obitelji, predavanje; 22,00 - 24,00 Saturn party – simulacija, prolaz kroz Saturnove prstene, kviz, radionica, promatranje.

Program za organizirane grupe

Digitalni planetarij

Za organizirane grupe od 8 i više osoba, uz prethodnu najavu, mogu se organizirati izvanredni show i projekcije filmova. Moguće je odabrati sljedeći program.

Filmove je moguće pogledati i na nekoliko stranih jezika i to na njemačkom, francuskom, talijanskom, ruskom, engleskom te španjolskom jeziku.

Zvjezdarnica

U jutarnjim satima za grupe je moguće organizirati tehnički razgled Zvjezdarnice, a promatranja su moguća u večernjim satima (ovisno o vremenskim uvjetima).

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".