Centar Zamet

Nagrade

Centar Zamet među najboljim projektima javnih građevina po izboru arhitektonskog portala WAN

Centar Zamet ušao je u uži izbor arhitektonskog portala WAN za najbolji projekt javnih građevina. U kategoriji čija definicija omogućava širok spektar objekata, Zamet se našao među 5 odabranih. Pobjednički projekt je Seaford Life Saving Club u Melbournu autora Robert Simeoni Pty Ltd Architects.

Centru Zamet srebrna medalja od Međunarodnog olimpijskog odbora i Međunarodne udruge za sportske i rekreacijske objekte

Kompleks Centar Zamet, osvojio je srebrnu medalju u konkurenciji sportskih objekata dodijeljenu od Međunarodnog olimpijskog odbora i Međunarodne udruge za sportske i rekreacijske objekte na IOC/IAKS Award.

Nagrada Studiju 3LHD za Centar Zamet kao najuspješnije ostvarenje u području dizajna prostorne grafike i signalizacije

Prilikom svečanog otvorenja Izložbe hrvatskog dizajna 0910 u Muzeju za umjetnost i obrt dodijeljene su nagrade Hrvatskog dizajnerskog društva. Između ostalih, nagradu je dobio i Studio 3LHD, čiji je projekt Centra Zamet Hrvatsko dizajnersko društvo proglasilo najuspješnijim ostvarenjem u području dizajna prostorne grafike i signalizacije.

Studiju 3LHD za Centar Zamet nagrada "Vladimir Nazor 2009" Ministarstva kulture

Ministarstvo kulture objavilo je  imena dobitnika nagrade "Vladimir Nazor" za 2009. Iz područja arhitekture i urbanizma godišnju nagradu dobio je 3LHD za projekt Centra Zamet u Rijeci. Centar Zamet je već osvojio godišnju nagradu Udruženja hrvatskih arhitekata B. Bernardi i godišnju nagradu arhitektonskog portala ArchDaily Building of the Year u kategoriji sportske arhitekture.

3LHD za Centar Zamet nagrađen godišnjom nagradom UHA-e "Bernardo Bernardi"

Centar Zamet, projekt studija 3LHD, jučer je na svečanoj dodjeli nagrada Udruženje hrvatskih arhitekata za 2009. godinu održanoj u Nastavno-sportskoj dvorani u Gradskom vrtu u Osijeku nagrađen godišnjom nagradom "Bernardo Bernardi" kao najuspješnije ostvarenje na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja u 2009. godini.

Centar Zamet nagrađen u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2013. – Izabrali građani

Građani Primorsko- goranske županije su imali priliku glasati za objekte koje bi posjetili i preporučili turistima u različitim kategorijama.  U kategoriji sporta, Centar Zamet su smjestili na šesto mjesto. Navedenim objektom upravlja tvrtka Rijeka sport d.o.o. koja je u 100% vlasništvu Grada Rijeke.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na gumb "Slažem se".